Om DOSP

DOSP AS tilbyr servicetjenester på alt av storkjøkkenmaskiner. Våre serviceteknikere har mange års erfaring og har spesialisert seg innen storkjøkken. Alle våre biler godt utstyrt med deler slik at vi ofte slipper å komme flere ganger. Vi samarbeider med mange leverandører av storkjøkkenmaskiner, og har derav god tilgang på reservedeler. Vårt virkeområde er primært Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold, men vi tar også oppdrag utenfor disse områdene. Vi har avdelinger både i Oslo og på Hokksund. Vi tilbyr Service og reparasjoner på enkeltoppdrag eller med serviceavtale.

Service og reparasjon

Trenger du service eller reparasjon på en av dine kjøkkenmaskiner så ta kontakt med oss.

Serviceavtale

Tegn serviceavtale – Forebygg driftsstans på det tekniske utstyret på ditt kjøkken ved å la oss utføre vedlikehold, service og jevnlige kontroller.

Tilstandsrapport

Be om en tilstandsrapport på dine kjøkkenmaskiner. La oss vurdere kvaliteten og sikkerheten på ditt kjøkkenutstyr. Vi gir en anbefaling om reparasjon eller utskiftning lønner seg.
service

Vakttelefon utenom åpningstider

Ved akutt behov for service utenom åpningstider og på røde dager kontakt oss på 479 60 933. Du vil motta ordrebekreftelse og informasjon om jobben som er utført.

Reservedeler

Vi fører et stort antall reservedeler fra våre leverandører, samt har tilgang til å kunne bestille riktig del dersom den ikke er på lager. Alle våre biler er godt utstyrt med deler, slik at vi i de fleste tilfeller kan utføre service på første besøk og du slipper ekstra kostnader for gjenbesøk.